Garažna vrata | Garažna vrata
Odaberite jezik hr en de
Tel./Fax +385 (0)40 400 500 | Mob. +385 (0)91 50 41 218 Addr. Pleškovec 63, HR-40311 Lopatinec

Garažna vrata

Naša garažna vrata dizajnirana su sa modernim sustavom zaštite prstiju. Dobra garaža je dom Vašeg automobila, nije samo mjesto za parkiranje. Osigurajte Vašu imovinu, uljepšajte svoj dom.

Mi u tip partneru trudimo se da naša tradicija ostane i da se definicija dobrih garažnih vratiju proširi. Za to je tip partner dizajnirao najbolje usklađena garažna vrata specijalno za Vas. Vaše zadovoljstvo nama je na prvom mjestu.

Tip partner garažna vrata

Sa savršenom tehnikom imaju sljedeće karakteristike:

-kasetne i liniske plohe sa Woodgrain efektom koje se harmonično uklapaju u svaku arhitekturu, sa neosjetljivošću na vremenske nepogode

-40 mm debljine panela sa sendvič izvedbom duplog lima povećavaju stabilnosti tišinu u kretanju

-toplinska i zvučna izolacija zbog punjenja tvrdom poliuretanskom pjenom,povečava štednju energije i u Vašoj garaži (Panele k = 0,6 W/m2K)

-po izboru- crne ili svijetlo sive ukrasne trake između pojedinih panela zaštita za prste pomoću visokoelastičnih spojeva panela

-dodatno mehaničko zaključavanje

-inteligentno motorno upravljanje s prilagođavanjem hoda i snage

-raspoložive širine vratiju od 1000 mm do 8000 mm

- u više boja i po slobodnom izboru prema RAL- skali.

 Specifikacija

 Svi paneli su proizvedeni sa visokokvalitetnim galvaniziranim limom i sa izolacijom od tvrde poliuretanske pjene.

 Mi nudimo visokokvalitetne izolirane panele sa debljinom od 40 mm dodužine 13000 mm.

Montažne dimenzije

Sa našim patentiranim dizajnom mi postižemo najvišu iskoristivost prostora u Vašoj garaži. Za instalaciju potrebno je samo 190mm visine nadvoja i minimalno125mm međuprostora sa lijeve i desne strane otvora do zida. Sa tim minimalnim montažnim zahtijevima Tip partner garažna vrata mogu se ugraditi u većini garaža, sa upotrebom torzijonih opruga. Svi djelovi su dizajnirani zapostizanje brze i savršene montaže.

Sigurnost i zaštita

Sva naša vrata sadrže internacionalno patentiranu zaštitu za prste sa unutarnje i sa vanjske strane. Automatizirana Tip partner garažna vrata zaustavljaju i vraćaju seodmah u slučaju zapreke ispod njih.

Sistem za balansiranje

Naš sistem sa torzijonim oprugama je jednostavan za instalirati i za Vašu sigurnost sadrži do četiri opruga.Ta četverostruka sigurnost omogućuje dugotrajnusigurnu upotrebu. Proračun opruga ovisi o širini,visini i težini vratiju. Svaka vrata imaju svoj proračun opruge o kojem ovisi kojom silom djeluju na motoeni pogon pa tako i na njegov rad.

Sistem zaključavanja

Svaka Tip partner garažna vrata imaju dupli sistem zaključavanja što omogućuje sigurno zaključavanje kod automatske i ručne upotrebe. Ta sigurnosna oprema je najbolji način da vrata budu zatvorena za nepozvane osobe. Lijepo oblikovana ručka sa cylinder bravom ,ne samo da uljepšava Vaša vrata,nego omogućuje otvaranje i zatvaranje vratiju u slučaju nestanka struje,gdje je mehaničko zaključavanje bitno.

Certifikacija kvalitete

Tip partner proizvodi su u skladu sa pravilima o sigurnosti Europske Unije i Hrvatske to jestpravilnikom CE , EMC, ENERGOATEST ZAŠTITA d.o.o. i EUROINSPEKT-DRVOKONTROLA d.o.o.

Dijelovi mehanike

Svi dijelovi mehanike proizvedeni su od otpornih materijala i zaštićeni su od korozije. Stalne kontrole kvalitete pojedinih sastavnih dijelova garantiraju sposobnost funkcioniranja kroz mnogo godina.

Garancija

Mi u Tip partneru vjerujemo u našu kvalitetu,zbog toga Tip partner garažna vrata imaju garanciju 5 godina na vrata i 2 godine na električni pogon.

Karakteristike

Izolirani paneli i UV-zaštićena elastična brtva po čitavom opsegu omogućujunajbolju moguću izolaciju.Osim toga patentirana tehnologija zaštite za prste dodaje eleganciju i stil Vašim garažnim vratima.

Izolacija

Debljina panela 40 mm  sa sendvič izvedbom duplog lima povečavaju stabilnost i tišinu u kretanju, toplinska i zvučna izolacija zbog punjenja tvrdom poliuretanskom pjenom povečava štednju energije i u Vašoj garaži (Panele k = 0,6 W/m2K).

Jedinstvena površina i rama vratiju

Vaša vrata dizajnom postižu eleganciju i savršenstvo. Naše panele sa kasetnim i liniskim  plohama su proizvedene sa Wood grain efektom i raspoložive su u više boja,imitacija i po slobodnom izboru boja prema RAL-skali. Stabilna rama sa crnom elastičnom brtvom po čitavom svojem opsegu i patentiranom zaštitom za prste između panela ne činesamo vaš automobil ponosnim.